Μελη

Απλα μελη του forum

V.I.P.

υψηλόβαθμα μέλη του Forum (V.I.P.)

Απλα

μελη

5,00

χρονιαια Join
Xρήσιμοι κώδικες Xρήσιμοι κώδικες
Download (Περιορισμενο) Download
Διαφήμιση του Forum σας Διαφήμιση του Forum σας
Φωσφορίζον όνομα Φωσφορίζον όνομα
Για τα απλα μελη παρακαλούμε να διαβάσετε τι δικαιώματα έχετε αν δεν ειστε V.I.P. Αγαπητά μέλη,ενισχύστε την προσπάθειά του New-Gamato κάνοντας μία δωρεά.Έτσι θα γίνετε V.I.P. του Forum.

Αυτά προσφερει το Forum μας στα V.I.P μέλη μας

New - Gamato

Σχετικά με V.I.P. και απλά μέλη
 1. Xρήσιμοι κώδικες

  Με το να γίνετε V.I.P. στο forum μας θα έχετε το δικαίωμα να μπείτε στην κατηγορία με Xρήσιμους κώδικες html, ccs, javascript για ιστοσελίδες. Στην κατηγορία θα μπορούν να εισέλθουν μόνο τα V.I.P. άτομα του forum και όχι τα απλά μελη.
 2. Download & Download (Περιορισμενο)

  Το Download τον V.I.P. είναι σε όλες τις κατηγορίες Download ενώ το Download (Περιορισμενο) των Απλών μελών είναι μονο σε Μουσικές.
 3. Διαφήμιση του Forum σας

  Για να κάνετε διαφήμιση του forum, site σας θα πρέπει να κάνετε την χρονιαία συνδρομή και έτσι θα μπορείτε να βάλετε το banner σας, στην αρχική σελίδα και στις κατηγορίες του forum μας.
 4. Φωσφορίζον όνομα

  Με τη δωρεά σας, σας δίνουμε και το προνόμιο να ξεχωρίζετε από τα απλά μέλη το οποίο αυτό το προνόμιο δεν το έχει κανείς άλλος στο forum μόνο οι V.I.P. Μετά από την δωρεά σας μας αποστέλλετε μήνυμα στον Admin και λέτε τι χρώμα θα είναι το χρώμα φόντου και το όνομα σας.