ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ FORUM
New-Gamato


Υπάρχουν κρυφές κατηγορίες για τα Μέλη και V.I.P.


Παρακαλούμε να βαζετε το αληθινο σας email γιατι μετα την ολοκληρωση της εγράφη σας , θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ FORUM
New-Gamato


Υπάρχουν κρυφές κατηγορίες για τα Μέλη και V.I.P.


Παρακαλούμε να βαζετε το αληθινο σας email γιατι μετα την ολοκληρωση της εγράφη σας , θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Γαύρος ξιδάτος

 » Ποτά,Φαγητό & Γλυκά »   » Γαύρος ξιδάτος

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1Γαύρος ξιδάτος Empty Γαύρος ξιδάτος 16/7/2012, 6:12 pm

vagko

avatar
Mέλη
Mέλη

Γαύρος ξιδάτος
Υλικά
1 κιλό γαύρο
50γρ. αλάτι
1 μπουκάλι ξύδι
3 σκελίδες σκόρδο

Εκτέλεση
Βάζουμε τον καθαρισμένο γαύρο σε ένα μπολ σε στρώσεις με αλάτι. Προσθέτουμε το σκόρδο, και το ξύδι και αφήνουμε το μπολ στο ψυγείο για δύο μέρες. Στη συνέχεια αφαιρούμε τα κόκκαλα από το γαύρο και τον διατηρούμε σε ηλιέλαιο στο ψυγείο.
Άντε και καλή επιτυχία

paulinaj

avatar
Mέλη
Mέλη
Fovero

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας   Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης