1 Γαύρος ξιδάτος 16/7/2012, 6:12 pm
vagko
Mέλη
Γαύρος ξιδάτος
Υλικά
1 κιλό γαύρο
50γρ. αλάτι
1 μπουκάλι ξύδι
3 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση
Βάζουμε τον καθαρισμένο γαύρο σε ένα μπολ σε στρώσεις με αλάτι. Προσθέτουμε το σκόρδο, και το ξύδι και αφήνουμε το μπολ στο ψυγείο για δύο μέρες. Στη συνέχεια αφαιρούμε τα κόκκαλα από το γαύρο και τον διατηρούμε σε ηλιέλαιο στο ψυγείο.
Άντε και καλή επιτυχία